TJÄNSTER

STRESS KOLLEN

Det är viktigt att ha koll på stressnivån i din kropp! Vi kollar ditt blodtryck och gör en HRV- mätning (heart rate variability). Du får en bedömning och individbaserade råd utifrån symtom och mätningar.

BLODTRYCKS KOLLEN

Kolla ditt blodtryck hos oss! Det är enkelt att boka in sig, och du får en snabb koll på ditt blodtryck. Du får korta råd här och nu!


Lilla HORMON KOLLEN

Många lever med obalanser i sitt hormonella system som ger sig uttryck i olika symtom. Det kan vara pms, klimakteriebesvär, infertilitet, trötthet, sömnbesvär m.m

 Här kan du få koll på läget! 

Du får en kortare genomgång av dina symtom och individbaserade råd. 

HÄLSORÅDGIVNING 

För att komma till rätta med mindre symtom,optimera din hälsa eller för kost- och livsstilsförändringar. 

Stora HÄLSO KOLLEN

En grundlig genomgång av din hälsohistoria o dina symtom. Kroppslig undersökning och enklare kontroller som tex. blodtryck. Vi letar efter bakomliggande orsaken till din symtom och behandlar därefter. Alltid med dina individuella behov och önskemål i fokus! Kan även bokas o utföras via Skype.

HÄLSO KOLLEN 

för

 BARN O UNGDOM

Genomgång av symtom och enklare kroppslig undersökning. Råd och kunskap kring tex. överkänslighetsreaktioner, beteendeförändringar, magproblematik, sömnproblem, trötthet. Vi tar även emot barn med Autism, ADHD och andra neuropsykiatriska diagnoser/symtom

PROVTAGNING

Bättre att veta än att inte veta! Prover för att kontrollera näringsobalanser, tarmflora, fettsyraprofiler, energiproduktionen, överkänslighet, hormonobalanser, blodfetter  m.m. Vi samarbetar med provtagningslab lokalt, nationellt och internationellt. 

VITALMETODEN

En massagemetod som behandlar spänningshuvudvärk. Behandling, andningsövningar och rekommendationer för att optimera näringsstatus och få bästa effekt av behandlingen. 

KLASSISK MASSAGE

Behandlande och djupgående anpassad efter din behov.