TJÄNSTER

Lilla HORMON KOLLEN

Obalanser i ditt hormonella system kan ge sig uttryck i olika symtom. Det kan vara pms, klimakteriebesvär, infertilitet, trötthet, sömnbesvär m.m

 Här kan du få koll på läget! 


HÄLSORÅDGIVNING 

Må bra eller må bättre??

Konsultation på plats eller via Skype 

Stora HÄLSO KOLLEN

En grundlig genomgång av din hälsohistoria o dina symtom. Kroppslig undersökning och enklare kontroller som tex. blodtryck. Vi letar efter bakomliggande orsaken till din symtom och behandlar därefter. Alltid med dina individuella behov och önskemål i fokus! Kan även bokas o utföras via Skype.

HÄLSO KOLLEN 

för

 BARN O UNGDOM

Genomgång av symtom och enklare kroppslig undersökning. Råd och kunskap kring tex. överkänslighetsreaktioner, beteendeförändringar, magproblematik, sömnproblem, trötthet. Vi tar även emot barn med Autism, ADHD och andra neuropsykiatriska diagnoser/symtom

PROVTAGNING

Bättre att veta än att inte veta! Prover för att kontrollera näringsobalanser, tarmflora, fettsyraprofiler, energiproduktionen, överkänslighet, hormonobalanser, blodfetter  m.m. Vi samarbetar med provtagningslab lokalt, nationellt och internationellt. 

VITALMETODEN

En massagemetod som behandlar spänningshuvudvärk. Behandling, andningsövningar och rekommendationer för att optimera näringsstatus och få bästa effekt av behandlingen. 

KLASSISK MASSAGE

Behandlande och djupgående anpassad efter din behov.